Ništa od dueta Love-Carey

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mariah Carey i Courtney Love skoro su ostvarile jednu od najcudnijih suradnji u glazbenoj povijesti nakon što su se srele u hollywoodskom domu filmaša Bretta Ratnera. Love je Ratneru puštala svoju novu pjesmu "Samantha", dok je Carey došla da bi pogledala videospotove koje je Ratner režirao za nju te se ponudila kao gošca na pjesmi.

- Bila sam u njegovoj kuci pjevam mu dio "People like you fuck people like me", uzrujana jer nitko ne želi suradivati sa mnom, a onda zacujem glasic: "Ja cu ti pjevati!". Pitam: "Tko je to?", a glas mi odgovara: "Mariah je", izjavila je Love za portal Spinner.com o tome kako je upoznala ultimativnu modernu divu.



Iako se suradnja nije konkretizirala, Love je priznala da je provela zanimljivu vecer u Careyinom društvu: "Sjedili smo na Brettovoj sofi i skupa gledali spotove koje je snimio za Mariah. Bilo je presmiješno, nikad prije nisam bila u njenom društvu više od minute te smo se nekako medusobno poništile. Nismo imale ništa negativnog reci jedna drugoj. Ja jednostavno nisam u njenom svemiru niti je ona u mojem", zakljucila je Love.


Podijeli: Facebook Twiter