Nisam mislila da bi mogao dobiti netko kome treba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi dan veljače pamtit će igračica Lota 7/39 koja je uplatom od 14 kuna, osvojila više od 4,3 milijuna kuna na dodatnoj igri Joker. Ovim Jackpotom internet je postao najsretnije prodajno mjesto Hrvatske lutrije te je ovo već peti Jackpot od 2010. godine osvojen na internetu.

Sretna igračica, koja želi ostati anonimna, na sam dan izvlačenja odigrala je tri kombinacije za Super 7 i precrtala DA za Joker, a upravo su joj ta dva precrtana slova donijela ovaj sjajan dobitak. Kao i mnogi naši igrači, odnedavno češće igra na internetu, a omiljene su joj igre Loto 7/39, TV Bingo i Eurojackpot.

Dobitnica ne prati izvlačenja i rezultate obično provjeri na internetskim stranicama Hrvatske lutrije ili na svom korisničkom računu.

- Bila je nedjelja. Otišla sam na stranice HL-a i vidjela da ima Joker dobitnik. Onda sam pogledala na svoj račun, ali zbog sunca nisam dobro vidjela. Bolje sam pogledala i vidjela da su mi svi brojevi zeleni, da sam dobila! Nisam mogla vjerovati. Nisam bila sama i morala sam suspregnuti emocije. Rekla sam jednoj osobi. Pitao me:  "Jesi li sigurna? Pogledaj opet". Onda smo opet pogledali. Joj, toliko puta smo pogledali… Nismo vjerovali. Emocije su bile vrlo snažne. O Bože, stvarno nam je to bilo potrebno!, ispričala je uzbuđena dobitnica.

Iako je osvojila ovaj sjajan iznos, sretna igračica će nastaviti igrati i ostaje vjerna igrama koje je dosad igrala. O planovima što će s dobitkom je rekla: "Znate, imamo kredit, sad će nas ovo izvući iz problema. A imamo i veliku obitelj. Ne, to nije sreća. Jednostavno, kao da nam je to Bog dao. Kao da je čekalo nas. Tako nam je to potrebno. Uvijek sam mislila da ovi veliki dobici idu kod nekoga tko već ima novca, da ide novac na novac, a nisam mislila da bi to mogao dobiti netko tko nema, kome jako treba".

Ne misli da će ju dobitak promijeniti jer kaže da su naučili živjeti skromno, a za kraj je poručila svim igračima: "Vjera, vjera i vjera… oprostite... još sam pod emocijama". (GI)


Podijeli: Facebook Twiter