Nina Moric: Navikla sam na glad

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Samo nekoliko dana po ulasku u talijanski reality show "Otok slavnih", koji se snima u Hondurasu na otoku Cayo Palma, Nina Moric (34) posvadala se s natjecateljima. Nije htjela jesti lazanje. Manekenka im je rekla da je ionako naviknula na glad jer je preživjela rat u Hrvatskoj.

"Vrati se odakle si i došla, iz Rumunjske", odbrusio joj je isprovocirani talijanski pjevac Luca Dirisi, a Nina je zakljucila da je frustriran, pa se okomio na nju, prenose talijanski mediji.

Njezin tetak, neuropsihijatar Slavko Sakoman, kaže da mu necakinja nije bila gladna tijekom rata u Hrvatskoj i da su to gluposti, piše 24 sata.

Nina se školovala u Zagrebu. Otac joj je bio profesor i davao je instrukcije iz matematike. Živjeli su u stanu u Malešnici. Nakon što je pobijedila na Eliteovu izboru za novo lice 1996, odselila se u Bec. Cetiri godine poslije u Los Angelesu snimila je spot s Rickyjem Martinom za pjesmu "Living La Vida Loca". Na povratku, u avionu upoznala je Fabrizija Coronu i preselila se u Italiju.


Podijeli: Facebook Twiter