Nina Moric mora Italiji vratiti 800 tisuca eura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nina Moric morati ce iducih šest godina talijanskoj državi vratiti ukupno 800 tisuca eura neplacenog poreza, a kako je dogovoreno morati ce mjesecno uplacivati iznos od 18 tisuca eura. Sada je ocito da ce je, unatoc razvodu, skupo koštati brak sa Fabriziom Coronom jer porez nije platila dok je bila s njime u bracnoj vezi.

Prema pisanju talijanskog dnevnika "La Repubblica" izracun je temeljen na nacinu života bivših supružnika, od stalnih posjeta luksuznim restoranima do kuca u centru grada i vanserijskih automobila. Kako država nikom ne oprašta, tako je i Nina "stisnuta uza zid."

Previše luksuza i život na visokoj nozi nisu prošli nezapaženo, jedan je od komentara u talijanskom dnevniku, u kojem autor istice kako su troškovi lijepe hrvatske manekenke na koncu imali cijenu. Radi se o spornom razdoblju od najmanje cetiri godine, a krajnja cifra dosegla je vrtoglavih 800 tisuca eura neplacenog poreza.

S obzirom da se radi o pozamašnom iznosu, postignut je dogovor kako bi se 35-godišnjoj Zagrepcanki olakšalo refundiranje duga. Preko njezina odvjetnika Luigija Liguoria dogovoreno je da ce iducih 72 mjeseca Nina mjesecno otplacivati 18 tisuca eura. (Š. BRNCIC)


Podijeli: Facebook Twiter