Nina Badrić u pulskoj Areni 8. kolovoza

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kao što je dala naslutiti na rasprodanom koncertu u prosincu prošle godine u pulskom INK-u, regionalna glazbena diva, jedna od najtrofejnijih pjevačica i kantautorica Nina Badrić održat će svoj prvi samostalni koncert u pulskoj Areni i to 8. kolovoza.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama, sve to ide u prilog lijepoj glazbenici, ali najviše sjajna i vjerna publika koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala najveće koncertne dvorane regije, kao i nedavna dva dupkom puna, čarobna koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski. "Čarobno jutro", "Dodiri od stakla", "Da se opet tebi vratim", "Takvi kao ti", "Moje oči pune ljubavi" ili aktualni singl "Cipele" samo su djelić iznimne Ninine diskografije.

Najpovoljnije ulaznice u prodaji su do 17. travnja. Ulaznice su u prodaji online putem www.eventim.hr, u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar) i na svim prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica za tribine (slobodno sjedenje) i parter (stajanje) iznose 100 kn, a za fan pit (stajanje) 150 kn. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter