Nina Badric se rastaje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pjevacica Nina Badric emocionalno se udaljila od supruga Bernarda Krasnica. Otkrila je i da je nerazumijevanje u njihovom braku postalo svakodnevica te su se nakon tri godine braka odlucili rastati.

"Ovom izjavom potvrdujem da se nakon devet zajednickih godina Bernard i ja rastajemo. Smogli smo napokon snage i sami sebi priznali da su naše razlike nepomirljive i da je naše nerazumijevanje nažalost postalo naša svakodnevnica, a ne iznimka'", priznala je pjevacica te istaknula da za kraj njezinog braka nisu krive trece osobe.

"Mi smo samo dvoje ljudi koji su se emocionalno udaljili. Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje cvrsto vjerovali u njega. Kraj svoga braka smatram svojim porazom i teško proživljavam sve ovo. No i porazi su sastavni dio života. Naš razvod je sporazuman i u ovome trenutku tješi me cinjenica da smo ucinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak i da cemo oboje pamtiti samo dobre i lijepe trenutke", otkrila je Nina za Story.hr.

Par se vjencao u rujnu 2006. godine, sudbonosno "da" izrekli su u crkvi u Remetama, a glamurozno slavlje za prijatelje priredili su na imanju Meneghetti u istarskim Balama.


Podijeli: Facebook Twiter