Nikolina Pišek i Sonja Bakic u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Snimanje videospota za pop-dance pjesmu "Prisoner" srpskih glazbenika - DJ dua The Beatshakers i Sonje Bakic, namijenjen prvenstveno MTV-ju, prekjucer je dovršeno na luksuznom setu u Kempinski hotelu Adriatic.

Sadržaj je još uvijek tajnovit, no poznato je da se radi o ljetnoj prici u kojoj kljucnu ulogu igra poznata TV voditeljica Nikolina Pišek te da se odvija na bazenu i u predsjednickom apartmanu Jure Grando, u kojemu ce uskoro odsjesti pionir elektronske glazbe Fatboy Slim.

Pojedine su scene ambijentirane i u prostorima Valamarovog hotela Tamaris u Lanterni kraj Tara, koji je ugostio ekipu na celu s redateljem Vanjom Vascarcem, poznatom po suradnjama s Tonyjem Cetinskim, Severinom, Ninom Badric i drugima, te na jurecem gliseru i obalama Poreca.



U Kempinskom su pod reflektore kao statistice stale i clanice porecke plesne skupine Luna - Beti, Sara, Sanja, Adila i Tanja te njihove kolegice Julija, Gloria, Lora i Anamarija, a vrhunski banket koji je spremio južnoafricki kulinarski majstor Steven Peters svojim su poznatim vinima obogatili istarski vinari Eligio Pilato, Franc Arman i Moreno Degrassi.

Za mladu pjevacku nadu iz Sombora, koja je televizijskoj publici na prostoru bivše Jugoslavije postala poznata po svom sudjelovanju u talent showu "Operacija trijumf", gostovanje u pjesmi The Beatshakersa je singl prvijenac, no vec je dogovorena njena suradnja s Tonyjem Cetinskim, s kojim ce snimiti rock baladu koja bi trebala izaci tijekom ljetnih mjeseci, doznajemo od Arine Balenovic iz rijeckog Impressions media, zaduženog za Sonjin management.



"Prisoner" je vec postigao veliku popularnost na europskim radio stanicama, rekla je Balenovic, a spot snimljen pod njihovom kapom, u suradnji s poreckim MT consultingom i zahvaljujuci njemacko-hrvatsko-ruskoj tvrtci SilverxAg GmbH, bit ce gotov za desetak dana, spreman za prikazivanje u ljetnoj shemi americkog MTV-ja, odakle je stigao i upit za njega, te na drugim MTV (i ostalim) programima. Istovremeno se priprema i kratki dokumentarni film "Making the video".

"Istru smo izabrali zbog njenih ljepota i gostoljubivih ljudi, istaknula je Balenovic, a to je potvrdila i Sonja Bakic, dodajuci da bi uskoro voljela posjetiti Poluotok u privatnom aranžmanu. "Sonja i ja se znamo dobre dvije godine, koliko je prošlo od 'Operacije trijumf' tijekom koje sam se kao voditeljica družila sa natjecateljima. Jako mi je drago što me njena menadžerica pozvala, jer Sonja osim glasa posjeduje i zvjezdanu karizmu, i iskreno vjerujem u njen uspjeh koji sam prognozirala onog trena kad je izašla na pozornicu s Anastacijom i na pozornici potpuno zasjenila tu svjetsku zvijezdu", rekla je Nikolina Pišek.


Podijeli: Facebook Twiter