Nikola Jelić iz Jutarnjeg novi glasnogovornik Vlade

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je imenovala dosadašnjeg novinara "Jutarnjeg lista" Nikolu Jelića novim glasnogovornikom. Na osobni zahtjev dužnosti je razriješena dosadašnja glasnogovornica Vlade Ivana Grljak, a novim glasnogovornikom imenovan je Nikola Jelić, kaže se u priopćenju iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Vlada je Hrvatskom saboru uputila prijedlog za razrješenje pravobraniteljice za djecu Mile Jelavić radi isteka njezina mandata, a temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu, Saboru predlaže imenovanja Ivane Milas Klarić novom pravobraniteljicom.

Na osobni zahtjev, Zvonko Gržetić razriješen je dužnosti ravnatelja Hrvatskog hidrografskog instituta, a novim ravnateljem imenovan je Nenad Leder. Ema Culi razriješena je dužnosti članice Upravnog vijeća Hrvatske akreditacijske agencije, a novim članom imenovan je Marijan Varga, kao predstavnik Ministarstva gospodarstva.

Skupštini društva Brijuni Rivijera d.o.o. za novog člana Nadzornog odbora predložen je Ivan Glušac umjesto dosadašnjeg člana koji je podnio ostavku, kaže se u priopćenju. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter