Nikad nisam cuo ni vidio Golemovica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dražena Golemovica nisam nikada ni cuo ni vidio pa ne znam zašto me bivša državna odvjetnica (Davorka Smokovic - op.a.) koja je s njim bila kuhana i pecena uopce spominje.

Zapravo je ona pokretala moj progon, jer sam se protivio velicanju ustaštva na koncertima u Istri tvrdeci da je Thompson politicki projekt u funkciji destabilizacije istarskog prostora, kazao je Damir Kajin na konferenciji za novinare, za koju je najavio temu "aktualna politicka situacija", ali ju je odradio kao miš-maš osvrta na više razlicitih tema.

Komentirao je i Sanaderovu "iznenadnu" želju za povratkom u Hrvatsku, ocjenjujuci da bivši premijer "tik pred izbore želi sudjelovati u izbornoj utakmici, smatrajuci da ce njegove rijeci imati politicku težinu i s optuženicke klupe, misleci da ce se najbolje braniti ako proziva".

Spominjuci pozive koje su mu upucivali gradonacelnici primorskih gradova i tvrdeci da govori u njihovo ime, Kajin je izrazio protivljenje predstojecem etažiranju turistickih objekata jer bi to omogucilo njihovu kasniju prodaju objekt po objekt, uništavajuci ionako skroman hrvatski turisticki proizvod.

Naposljetku, Kajin se zacudio: "Doista ne znam što VONS ima raspravljati o medijima. Neka institucije rade svoj posao, ako je sporno vlasništvo, neka se time bave policija, USKOK, državno odvjetništvo i pravosude opcenito. Jasno je da bez medija ne može doci do promjena, a imam dojam kao da netko želi utjecanjem na medije omoguciti promjene".


Podijeli: Facebook Twiter