Nikad dosta plesa sa zvijezdama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Protekloga vikenda konacno su se sudarila tri velika projekta triju naših televizija s nacionalnom koncesijom. Doduše, ne isti dan, ali ipak dovoljno blizu i u dovoljno slicnim terminima da se njihova uspješnost, barem iskazana kroz gledanost, da usporediti.

Brojke tako kazuju da je puk i opet stao na stranu showa HTV-a "Ples sa zvijezdama" koji je u svom premijernom izdanju zabilježio gledanost od respektabilnih 19,5 posto. Razina je to gledanosti posve nalik onoj od prijašnjih sezona, pa bi se dalo zakljuciti kako ovom projektu ništa naštetiti ne može, ni nova pravila, ni sve šarolikiji sastav zvijezda, pa ni konkurencija.

Supertalent Nove TV zaustavio se na 11,5 posto i to za emisije u kojoj se dogodio konacan odabir kandidata za finale. Skora buducnost otkrit ce nam imaju li finalne studijske emisije potencijala za utrku s HTV-ovim plesacima.

A na zacelju, makar razlika i ne bila velika, je RTL-ov "Hrvatski top model" s gledanošcu od 10,9 posto. Za nešto više na RTL-u ce, cini se, ipak morati pricekati da Hrvatska zajedno s njima potraži zvijezdu.


Podijeli: Facebook Twiter