Nije Tarik, vec milijunaš s ulice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Znate li kako se zapravo zove Tarik Filipovic!? Milijunaš s ulice! Ovo je vic koji nam je u cetvrtak, umjesto bilo kakva komentara na sve što se piše i prica glede raspleta slucaja "Milijunaš", ispricao Tarik Filipovic. Pritom se i dobro nasmijao, koliko god mu zbog nekih napisa i ne bilo smiješno.

Filipovic tako demantira one koji su napisali da mu je HTV ponudio nastavak suradnje uz uvjet da svaki mjesec Onkološkom odjelu Klaiceve bolnice od svojeg honorara, koji navodno iznosi 60 tisuca kuna, uplacuje 45 tisuca ne bi li se tako iskupio za ono što je izjavio o donacijama i djecjoj bolnici. To je, veli, glupost. Pritom opetuje da mu je s HTV-a jedino receno da bi se sve moglo znati u petak nakon izvanredne sjednice Programskog vijeca HRT-a, sazvane baš zbog "Milijunaša".

A uoci sjednice predsjedniku Programskog vijeca HRT-a ?uri Popijacu, a onda i vijecnicima, stiglo je pismo ravnatelja Klinike za djecje bolesti u Klaicevoj Gorana Roica. Roic istice da mu je žao što je došlo do ovakve situacije, ali i izvještava vijecnike da se Tarik Filipovic ljudski i prijateljski ispricao i ogradio od komentara koje je izrekao na neprimjeren nacin. Roic smatra da je nakon isprika Filipovica i HRT-a nesporazum riješen te apelira i moli da eventualne reperkusije po Tarika Filipovica ne budu neprimjerene.

No, tijek sjednice vijeca svejedno je teško predvidjeti, tim više što bi se prica, osim na voditelja kviza, mogla i trebala proširiti i na raspravu o sudbi mnogih, od direktora programa HTV-a Domagoja Burica i njemu nadredenih ravnatelja, pa sve do ekspresno od istog tog Burica smijenjenih urednika kontakt-programa Marija Sedmaka i urednice "Milijunaša" Maje Jurkovic.


Podijeli: Facebook Twiter