Nije sve u dekolteu - pokažite leda!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nije baš sve u dekolteu, ima nešto i u ledima, pa su haljine koje otkrivaju taj dio ženskog tijela apsolutni hit ove sezone, a trend su podržale i mnoge svjetski poznate ljepotice.

Vjerojatno je upravo to bila misao vodilja najpoznatijih svjetskih dizajnera kad su odlucili da najženstveniji trend ove sezone budu upravo - gola leda.

Ovaj dio ženskog tijela inspirirao je kreativce najpoznatijih svjetskih modnih kuca da kreiraju haljine koje su naprijed zatvorene, dok su otraga poprilicno otvorene, cime ženstvenost i erotika tijela dolaze do izražaja.

Princip je isti, a sve ostalo su varijacije na temu: važno je pokazati gotovo cijela, graciozna leda (kao što nam to predlaže Max Mara) ili samo jedan dio (kao što je to slucaj kod glamuroznih ljetnih kreacija Yves-Sainta Laurenta i Calvina Kleina).

Iako se kombiniranje golih leda s dubokim dekolteom cini kao primamljiva ideja, u stvarnosti to stoji zaista rijetkim damama, i to ako imaju srece "ubosti" pravu haljinu.

Stoga ne preporucujemo kombiniranje pokazivanja leda s drugim ovosezonskim trendom, nestvarno dubokim dekolteom, koji otvara pogled na vaše grudi. Zapamtite, u svemu treba imati mjeru!


Podijeli: Facebook Twiter