Night Express snimili prvi spot

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što su predstavili svoju prvu autorsku pjesmu "Do kraja života", clanovi pulskog Night Expressa latili su se dodatnog posla te odlucili snimiti i spot, prvi u svojoj karijeri.

Pozvali su goste i našli se s njima na tri mjesta, a mi smo ih zatekli dok su s Anelidima u dvorištu Doma hrvatskih branitelja snimali zadnje kadrove. Za režiju i montažu zadužena je ekipa iz Studija Brzak iz Poreca, a ideja za spot potekla je od clanova benda te njihovih djevojaka i supruga.

Prica pjesme, ali i spota, je ljubavna, dok su clanovi Night Expressa u skladu s nazivom pjesme prikazani kroz tri generacije, pa ih u pocetku glume clanovi studija glazbene kreativnosti Carobna frula, a kadrovi u kojima sudjeluju uz ucenike OŠ Kaštanjer snimljeni su u Rock Caffeu.

Potom su dijelovi spota snimljeni na koncertu 17. ožujka u pazinskom klubu Magnus. Konacno, clanovi Anelida kojima su se pridružili Željko Zupanc i poznati pulski bubnjar Nikica Durakovic, odglumili su ekipu iz Night Expressa u njihovim poznijim godinama. Kako ce sve ispasti, moci ce se vidjeti pocetkom iduceg mjeseca.

- Super, sve je fenomenalno. Ovo nam je prvo ovakvo iskustvo, a s obzirom na to da radimo s profesionalnom ekipom, nema straha da ce nešto poci po zlu, kazao nam je bubnjar Night Expressa Loris Zupanc.


Podijeli: Facebook Twiter