Nezadovoljan suđenjem, Pamić izbjegao presicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dugo se jučer u press centru čekao dolazak dvojice trenera nakon posljednjeg zvižduka suca Gabrila na utakmici Rijeka - Istra 1961. Na koncu je prvi stigao domaći trener Matjaž Kek, dok se umjesto Igora Pamića pred novinarima pojavio pomoćni trener Istre 1961 Darko Raić Sudar.

- Trener Pamić se ispričao što ne može doći, ne osjeća se dobro nakon susreta pa je dogovoreno da ja dođem na presicu. Što se utakmice tiče, imamo aktivan rezultat i to je ono što je najvažnije za nas. Nekim stvarima smo zadovoljni, drugima ne, rekao je Raić Sudar.

- Nismo zadovoljni sudačkim kriterijima. Od suđenja prekršaja nadalje. Normalno je da nismo zadovoljni nakon ovih 90 minuta. Uzvrat? Istina je da u prvenstvu bolje igramo izvan Pule nego pred našim navijačima, ali ovo je nešto sasvim drugačije. Ovo je polufinale Kupa, prilika za izlazak u Europu, i uvjeren sam da će u uzvratu u Puli biti prava atmosfera. Dugo, dugo nismo u Puli imali ovako značajnu utakmicu, još od ulaska u Prvu ligu. Vlada veliko zanimanje za ovo polufinale i sigurno ćemo u srijedu na "Drosini" imati veliku podršku s tribina, rekao je Raić Sudar.

Neuobičajeno kratak bio je trener domaćih Matjaž Kek.

- Nije se bilo lako vratiti poslije šoka i puno zapucanih prilika u prvom poluvremenu. Na kraju se naša upornost isplatila i vodimo nakon "prvog poluvremena". Odluka o finalistu očekivano će pasti na "Drosini", a vjerujem da ćemo se na kraju mi veseliti pred našim brojnim navijačima koji će sigurno doći bodriti nas u Pulu, rekao je Matjaž Kek.

Pamić? Ljutito je prolazio parkiralištem iza Kantride, a na piku mu je, očekivano, bila splitska sudačka trojka na čelu s Gabrilom koja je na Radonjiću dosudila možda jedan, najviše dva prekršaja, iako ih je bio minimalno dvocifren broj. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter