Nevrijeme nije zaustavilo Unknown festival u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nevrijeme praćeno pljuskovima i grmljavinom te pijavicama, koje je oko 18.15 sati zahvatilo Rovinj, na neko je vrijeme ugrozilo odvijanje Unknown festivala u turističkom resortu Amarin. Gosti festivala, pretežito Englezi, u bijegu od kiše ispunili su okolne objekte iščekujući kraj nevremena.

Daljnje odvijanje programa bilo je upitno, pa i nastup večerašnjih headlinera The Horrors, a plato ispred pozornice bio je poprilično potplavljen. No oko 19.15 sati kiša je prestala i zasjalo je sunce, te se planirani program ipak nastavio oko 20.15 sati, nastupom dobrog australskog psihodeličnog indie benda Jagwar Ma, doduše s dosta blata na platou ispred glavne proznice. Teško je predviđati, ali nije sigurno da će ostatak večeri ili noći biti bez novih padalina, budući da s južne, pulske strane povremeno sijeva.

Inače, danas su tijekom popodneva, prije nevremena, uspjeli nastupiti Dutch Uncles, britanski indie pop/art rock band s istturenim feminiziranim glasom frontmena Duncana Wallisa, a nakon njih Jessie Ware, poznata engleska r'n'b/pop soul/indie pop pjevačica i kantarutorica, koja je izvela pjesme sa svog debi albuma Devotion. (Napisao i snimio Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter