Nevena Rendeli predstavila svoju knjigu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nevena Rendeli u Umagu je predstavila svoju prvu knjigu "Vodic jedne plavuše". Radi se o svojevrsnom ljetnom vodicu kroz Hrvatsku, a kako je komentirala, sastavljena je od cinjenica s malo drugih stvari.

- Kad je knjiga izašla, ocekivala sam reakcije s dozom straha, no sad osjecam olakšanje buduci da sam cula puno lijepih rijeci od ljudi koje cijenim. Nadam se da ce se knjiga pokazati korisnim i zanimljivim štivom svima koji su se uputili na ljetovanje u neki kutak Hrvatske, rekla je Rendeli.

Predstavljanje je održano u gasto-enološkoj zoni Istria Gourmet festivala, Naša kužina, gdje su servirane razne delicije od boškarina. Rendeli je istaknula kako joj je posebna car doživjeti Istru kroz njenu bogatu kuhinju koja je uvijek iznova iznenadi, te je jela od boškarina ocijenila fenomenalnim.


Dva Ivana u zagrljaju nakon dugo vremena

Na humanitarnoj akciji za razminiranje Hrvatske bilo je zanimljivo primjetiti druženje dva Ivana, Jakovcica i Heraka. Nekada veliki prijatelji iz mladosti i politicki suborci potpuno su se razišli 1995. kada je Herak izbacen iz IDS-a.



Izgleda da je atmosfera bila dovoljno neobavezna da su zaboravili na svadu koja ih je proteklih godina razdvajalo. Jakovcic i Herak bili su nasmijani cijelu vecer i spremno su pozirali našem fotografu Milivoju Mijošeku. Cini se da je vrijeme obrisalo tragove antagonizma izmedu ova dva politicara.


Na Celebrity stageu Antonio Veic, Lana Jurcevic i finalistice za Miss hostesa

Na humanitarnom druženju s gradanima u cetvrtak su gostovali Antonio Veic, pjevacica Lana Jurcevic, a predstavljene su i finalistice za Miss hostesa. Veic je rekao da se šalio kad je izjavio da ce se ostaviti tenisa nakon poraza u prvom mecu Umaga te da je sada bolje.



Dodao je da mu je zabranjeno izlaziti te se odmara s djevojkom. Buduci da je i dalje u turniru, u paru s Ivanom Dodigom, otkrio je da je Dodig onaj koji smiruje na terenu.

Lana Jurcevic požalila se da se porezala, a misice su sve pratile dobro raspoložene i nasmiješenih lica iz prvih redova Celebrity stagea.


Podijeli: Facebook Twiter