Neven Šprajcer: Oštećeni smo i to je činjenica


Ispred pulskog kluba pored trenera Igora Pamića o događajima za vrijeme i nakon utakmice s Lokomotivom oglasio se i izvršni direktor Neven Šprajcer.

- Smatram da trener Pamić nije rekao ništa strašno zbog čega bi morao biti kažnjen. Vjerujem da će dobiti ukor i novčanu kaznu, jer je povrijedio tehnički prostor iritiran ponašanjem gostujućeg trenera koji je na neprimjeren način, okrenuvši se izazovno prema publici, slavio izjednačujući gol - smatra Šprajcer.

O samoj utakmici Šprajcer se suglasio s Pamićem.

- Mi smo u ponedjeljak oštećeni i to je činjenica. Je li bilo fer od gostujućih igrača što su igrali dok je Franjić ležao na travi, to neka sami procijene i neka im služi na čast. Mi možemo samo kukati zbog toga što smo naivno primili gol. Pravila igre su jasna, sudac Marić u toj situaciji nije trebao reagirati, ali je morao prethodno dati druge žute kartone Samatehu i Mrzljaku. Mi smo u ovoj utakmici bili znatno bolja momčad na terenu, a što se suđenja tiče, samo budale vjeruju u slučajnosti koje se ponavljaju. Da je sudac dodijelio ta dva crvena kartona koja je morao kod situacije 0:0, pitanje je kako bi završilo. No, mi moramo gledati sebe i priznati da smo morali bolje reagirati i to je novo iskustvo koje smo stekli. Sazrijevamo i idemo dalje. Imamo tri boda manje od onoga što smo zaslužili na terenu. No, to je sport, a u sportu ima i nepravdi. Nakon susreta gledatelji su suca Marića "počastili" zvižducima, psovkama i još ponečim, no toga u zapisniku koji je sastavio delegat Tadija Mamić iz Splita, nema. Zapisao je samo isključenja trenera Pamića i dvojice igrača, Franjića i Mesarića. Drugih prijava nema. Možda i zbog grižnje savjesti, dodao je Šprajcer. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter