Neven Šprajcer novi direktor Istre 1961

Neven Šprajcer (M. ANGELINI)
Neven Šprajcer (M. ANGELINI)

Na putu rješavanja tehničkih i organizacijskih nedostataka u pulskom prvoligašu trebala bi pripomoći i reorganizacija u klupskim kancelarijama. Naime, Andrej Sazonov podnio je ostavku na mjesto direktora Istre 1961, kao i na mjesto u Upravnom odboru kluba. Po kuloarima se pričalo da će ga zamijeniti Saša Ščeglov, sin predsjednika Mihaila Ščeglova, što se na kraju pokazalo samo djelomično točno.

- Andrej Sazonov je podnio ostavku iz osobnih razloga, rekao je Neven Šprajcer, savjetnik predsjednika Mihaila Ščeglova. - Bio je to fer potez s njegove strane i u klubu su mu, barem što se mene osobno tiče, vrata uvijek otvorena. Na njegovo mjesto u Upravnom odboru doći će Saša Ščeglov, koji će usto kao zaposlenik kluba raditi u marketingu, dok ću ja preuzeti direktorsku poziciju. Interno su te promjene već na snazi, a u skoro vrijeme će to biti i službeno potvrđeno.

Premda u ovom trenutku "zeleno-žuta" svlačionica broji 30-ak igrača, Šprajcer je obznanio da prelazni rok još nije zaključen.

Nogometaši Istre 1961 će na utakmici protiv Lokomotive nastupiti u crnim dresovima koje su nosili i na Kantridi na otvaranju sezone. Pazinski Sportstil, ekskluzivni zastupnik tvrtke Errea, nije na vrijeme uspio isporučiti dogovorenu opremu, a "pravi" se dresovi očekuju za desetak dana. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter