Neven Praštalo objavio novu pjesmu

Neven Praštalo
Neven Praštalo

Omiljeni i sve popularniji buzetski pjevač Neven Praštalo nedavno je objavio novu pjesmu "Srce ti na poklon dao". Autor teksta je Bratislav Zlatanović, a autor glazbe i aranžmana je Marin Seko iz zadarskog Banana benda, suradnika Dražena Zečića kojeg mnogi smatraju kraljem hrvatske zabavne glazbe. Pjesma je objavljena na youtubeu, a počela se vrtjeti i na mnogim radio postajama diljem Hrvatske.

Iako je pjesma tek objavljena, Praštalo je zadovoljan prijemom publike. Budući da surađuje s vrhunskim glazbenicima, uvjeren je da su svi zajedno i ovoga puta napravili dobar posao. Praštalo je dosad objavio pjesme "Suzama ću plaćati račune", "Nemam je srce za bacanje", "Zlatna prašina" i sad "Srce ti na poklon dao", pjesmu za koju vjeruje da će ponoviti uspjeh prethodnih. Naime, sve su njegove pjesme dosad dospjele do vrha ljestvica popularnosti na Radio Istri, a dugo su se zadržale i na top listama drugih radio postaja, stoga smatra da će i "Srce ti na poklon dao" doprijeti do srca slušatelja.

Budući da već ima četiri objavljene pjesme intenzivno radi na materijalu za album prvijenac. Plan mu je do konca iduće godine objaviti album s deset pjesama. Stoga je već započeo suradnju s nekim tekstopiscima, aranžerima i skladateljima, a ima i onih koji mu nude suradnju na predstojećem projektu.

- Uvijek sam spreman prihvatiti nešto novo, pogotovo ako osjetim da je to iskreno i dobronamjerno - kaže Praštalo, dodajući kako već ima i sponzora koji su mu spremni pomoći pri realizaciji albuma. Bez njih je, kaže, nemoguće, stoga posebno zahvaljuje buzetskom "Automatic servisu" i knjigovodstvenom "Data-birou" koji su mu pomogli na pjesmi "Srce ti na poklon dao".

Što se nastupa tiče, to će još malo pričekati, jer želi objaviti barem još nekoliko pjesma, ali i okupiti prateći band kako bi pred publiku izašao potpuno spreman. Trenutno uživo nastupa kad mu se pruži prilika na nekoj od lokalnih zabava, a gotovo redovito pjeva na koncertima Dražena Zečića s kojim ga veže veliko prijateljstvo. Praštalo duboko vjeruje u ono što radi, jer prema reakcijama publike, pogotovo radio slušatelja, vidi da publika cijeni i voli njegov rad. Stoga ljubiteljima svoje glazbe, na obostrano veselje, želi podariti još obilje dobre glazbe. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter