Neven Bastijančić predsjednik OK Pula

Neven Bastijančić, Alenka Kralj, Mila Breščić, Jana Milin, Erika Drviš i Elen Bambić (D. ŠTIFANIĆ)
Neven Bastijančić, Alenka Kralj, Mila Breščić, Jana Milin, Erika Drviš i Elen Bambić (D. ŠTIFANIĆ)

Današnjom izbornom sjednicom Skupštine pulskog odbojkaškog prvoligaša, OTP banka je otišla u povijest. Klub je vratio staro ime, pa će u nastavku sezone pulske odbojkašice igrati pod imenom OK Pula, a vodit će ga i novi četveročlani Upravni odbor na čelu kojega je pulski odvjetnik Neven Bastijančić koji je na funkciji predsjednika kluba zamijenio Alena Drandića.

Ključne su to točke sjednice održane u Domu sportova "Mate Parlov" kojoj je prisustvovalo 15 od 22 skupštinara. Uz novog predsjednika koji je kao jedini kandidat izabran jednoglasnom odlukom skupštinara, u novi saziv Izvršnog odbora ušli su Predrag Marinković, Mila Breščić i Asim Čabaravdić, dok su novi članovi Nadzornog odbora postali Elen Bambić, Sonja Rupčić i Milena Mikac.

Nakon što je prethodno klub izmijenio i Statut koji je trebalo uskladiti s postojećim propisima, skupštinarima se obratio novi predsjednik.

- Drago mi je da sam predložen i potom izabran na čelo ovog kluba koji je simbol sporta u ovom gradu. Klub duge i uspješne tradicije koji pored sportskih uspjeha stvara i odgovorne ljude - rekao je Neven Bastijančić.

- OTP banka nam je otkazala sponzorstvo, iako nisu zatvorili vrata za neku buduću suradnju, ali to znači da moramo potražiti novog glavnog sponzora i još one manje sponzore. To je ono što ću nastojati ostvariti uz brigu za uspješan i zakonit rad kluba. Cilj mi je omogućiti našim igračicama da se i dalje natječu, ali i da paralelno kroz druženje izgrade zdrav odnos prema obavezama što će im pomoći u životu - zaključio je novi predsjednik. (Roberto CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA.


Podijeli: Facebook Twiter