Nestao Vodnjanac Denis Kutic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Denis Kutic (27) iz Vodnjana udaljio se iz svoje kuce u Zagrebackoj ulici 17. prosinca oko 22 sata i od tada mu se gubi svaki trag. Njegov je nestanak prijavljen 19. prosinca, a neslužbeno smo saznali da je rijec o šticeniku Doma za psihicki bolesne osobe u Brkacu kraj Motovuna.

U vrijeme nestanka Denis je bio kod kuce na dopustu. Po rijecima glasnogovornice PU istarske Nataše Rogic mladic je visok oko 165 centimetara, srednje je tjelesne grade, ima crnu ravnu kosu, smede oci, a u vrijeme nestanka bio je odjeven u tamnoplavu trenirku i crno-crvenu jaknu. Policija moli gradane da, ako imaju ikakvih saznanja ili su pak vidjeli Denisa, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili to dojave na broj 92.

Policija još traga za Borisom Kresinom (53) iz Žminja, koji je takoder šticenik doma u Brkacu, a iz njega se udaljio 1. rujna. Kresina je visok oko 175 centimetara, srednje je tjelesne grade i ima kestenjastu kosu te smede oci. Na ramenu ima tetovažu, a iznad desnog oka madež. Nažalost, nije poznato kako je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Još uvijek se traga i za Katicom Sankovic (75) iz Pinezica u opcini Marcana koja je nestala 26. studenog iz obiteljske kuce. Sankovic je visoka 155 centimetara, srednje je tjelesne grade, zelenih ociju i kratke sijede kose, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu pletenu vestu i na glavi je imala zelenu kapu.

Traga se i za Milkom Ban (75) koja je nestala 30. travnja iz obiteljske kuce u mjestu Galici kod Umaga. Ban je bila odjevena u jaknu bež boje i tamnoplave hlace, a na nogama je imala plave papuce, visoka je oko 165 centimetara, slabije je tjelesne grade, a zbog otežanog hoda koristi drveni štap. Zajedno s Denisom Kuticem Istra traži cetvero svojih žitelja.


Podijeli: Facebook Twiter