Nestao Rino Brala iz Kraljevice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pripadnici policije, GSS-a sa psima, DVD-a Kraljevica i prijatelji jutros su od 8 do 14 sati intenzivno tragali za 21-godišnjim Rinom Bralom, koji je nestao u noći s četvrtka na petak i od tada mu se gubi svaki trag.

U potrazi od Oštra do Črišnjeva te šume Podbanj sudjelovalo je stotinjak osoba, a policija trenutno provjerava dojave građana o tome da je viđen u Crikvenici.

Iz GSS-a kažu da su pretražili teže pristupačno područje u zoni u kojoj je prethodno lociran mobitel Rina Brale te da na tome dijelu terena ništa ne upućuje na stradavanje.

Rino Brala zvani Ćoro ili Brala zadnji put je viđen u petak u 1 sat, kad je otišao iz caffe bara Captain Hook u Kraljevici i pješke krenuo kući na Oštro. Kako napominju bližnji, ovakav nestanak vrlo je nekarakterističan za njega, a u nedjelju poslijepodne prijavila ga je njegova majka.

U Facebook grupi Nestao Rino Brala od jučer poslijepodne okupilo se više od 15 tisuća članova. Ondje pristižu nove informacije o nestalom mladiću i okupljene su ekipe koje uz nadležne službe pretražuju teren. (Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter