Nestali Rijecanin viden u okolici Pazina?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nestali Rijecanin Ivan Pelaic (32), ciji je posljednji trag s mobilnog telefona zabilježen u ponedjeljak navecer na Rjecini, mogao bi se nalaziti u okolici Pazina. Tako barem tvrdi njegova majka koja nam se u subotu javila s molbom da javnost obavijestimo o ovom najnovijem tragu.

Posljednje informacije iz rijecke policije govorile su pak da je Pelaic viden u okolici Rijeke. Premda je teren oko toka Rjecine pomno pretražen, procešljan kanjon Rjecine sve do grebena Veli Vrh, kao i urbani dijelovi oko naselja gdje je imao privremenu adresu boravka, odnosno na Kozali (Ulica Ante Kovacica) te šumoviti predio Brašcina i Pulca, Pelaicu se nije uspjelo uci u trag.

Ni od njegova mobitela nema velike pomoci jer policija nije mogla detektirati signal i po njemu doznati gdje se nalazi.

Pelaic je kratko vrijeme bio zaposlen u novootvorenom ugostiteljskom lokalu u centru Rijeke. Nikome od njegovih dobrih poznanika i prijatelja nije jasno zašto je nestao i zašto se dosad nikome nije javljao.

Podsjetimo, njegova majka prijavila je policiji nestanak nakon što ga je u ponedjeljak ujutro vidjela posljednji put. Vatrogasci su se prikljucili policijskoj potrazi, a clanovi rijeckog Centra Gorske službe spašavanja, njih osmero, takoder se ukljucilo u potragu, koja do sada nije dala rezultata.

Pelaic, inace, ima adresu stanovanja u Zagrebu, ali je privremeno boravio kod majke u Rijeci gdje se i zaposlio. Njegova majka moli sve koji su možda vidjeli njezina nestalog sina Ivana Pelaica da to dojave policiji na broj 192, ili da nazovu broj njezina mobitela 098 386 646. (S. KLEVA/S. PERŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter