Nestala Talijanka viđena u Rijeci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Već nekoliko dana traje intenzivna potraga za Talijankom Ceciliom Beretta, koja je po zadnjim informacijama viđena u srijedu kasno navečer u Rijeci.

To je u Facebook grupi, u kojoj se moli pomoć u potrazi za njom, napisao korisnik čija majka tvrdi da je u jednom riječkom restoranu primijetila djevojku nalik na nestalu Talijanku.

- Moja mama je sigurna da je vidjela Ceciliju u društvu jednog mladića u srijedu oko 23.10 u središtu Rijeke. Razgledavali su jelovnik, a maminu pažnju privukli su jer je bilo očito da nisu odavde, napisao je korisnik.

Tko god ima korisne informacije o Ceciliji može ih dojaviti na broj 112, odnosno 113 u Italiji, ili pak kontaktirati konzulat Italije u Rijeci ili Splitu.

Cecilia (25) nestala je iz talijanskog grada Pavije, gdje studira, između 16. i 17. listopada ove godine. Do sada se pojavilo vrlo malo informacija o ovoj studentici farmacije. Jedan od tragova došao je iz Pordenonea pa je ovaj novi iz Rijeke ulio novu nadu Cecilijinim roditeljima, koji su apel za pomoć u potrazi za nestalom kćerkom objavili i na brojnim televizijskim postajama. (A. R. K.)


Podijeli: Facebook Twiter