Nesrecu skrivio maloljetni motociklist

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nesrecu koja se u nedjelju oko 16.30 dogodila na županijskoj cesti Bale - Rovinj skrivio je maloljetni vozac motocikla  Aprilia, koji je, kako smo vec izvijestili, zadobio teže ozljede. Suvozac na motociklu, takoder maloljetnik iz Rovinja, prošao je samo s lakšim ozljedama. Mladi motociklisti nisu imali zaštitne kacige.

Prema policijskom izvješcu, do nesrece je došlo kada je vozac aprilije u nepreglednom zavoju u smjeru Rovinja poceo pretjecati automobil hondu accord pulske registracije, kojim je ispred njega upravljao 63-godišnjak iz Rovinja. Nakon što je prešao u suprotnu kolnicku traku, mladic je prednjim dijelom aprilije udario u autobus švicarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnji državljanin Srbije, a potom se odbio u hondu, koju je prethodno pretjecao.

Suvozac na motociklu pao je na poklopac honde, a vozac se nastavio kretati te je u suprotnoj kolnickoj traci udario u kombi marke mercedes zagrebackih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji Zagrepcanin. Od siline udarca motocikl se odbio te se naposljetku zaustavio u svojoj prometnoj traci.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama koje su pocinili, protiv dvojice mladica slijedi podnošenje optužnog prijedloga. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter