Neslavan kraj Porecana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Neslavno su se rukometaši «Poreca» oprostili od svojih malobrojnih najvjernijih simpatizera na kraju prvenstva izgubivši u sigurno svojoj najslabijoj domacoj utakmici sezone od najslabije momcadi lige, zagrebacke «Dubrave». Ocito nemotivirani, od naporne sezone iscrpljeni i ozljedama prepolovljeni Porecani nisu se uspjeli ravnopravno suprotstaviti razigranoj momcadi gostujuceg trenera Zvonimira Bilica prikazavši dobrim dijelom susreta potpuno takticku nezrelost. Pitanje pobjednika bilo je riješeno vec u prvom poluvremenu koje su Zagrepcani riješili u svoju korist s ogromnih devet golova prednosti. Što mladoj momcadi znace dva iskusna, odnosno dobra igraca najbolje su pokazali gostujuci vratar Luka Bumbak i Hrvoje Horvat. Prvi je zaustavio cak 21 napad domacina, a uz to je sredinom prvog poluvremena mladom kolegi Dariju Krevatinu s druge strane uspio postici cak i gol preko cijelog terene, dok je drugi 12 lopti smjestio iza leda domacih vratara od kojih pola s crte od sedam metara.

Od prve minute vidjelo se da to nece biti vecer Porecana koji su za sedam minuta igre vec zaostajali cetiri gola (1:5), a prvi gol iz igre postigli su tek nakon šesti pol minuta preko Gorana Gorenca koji je u prvih deset minuta bio i jedini strijelac za domacine iz igre. U drugom poluvremenu domacini su zaigrali žustrije u cetiri navrata uspjeli spustiti zaostatak na pet golova zaostatka, a tracak nade za njih probudio se cetiri i pol minute do kraja kada su golom Gruicica smanjili i na «minus cetiri» (30:34) te potom imali i napad za «minus tri» koji je Vedran Banic tri minute prije kraja pod pritiskom pasivne igre završio poslavši loptu daleko od vratiju.

Dvorana SRC «Veli Jože». Gledatelja 250. Suci: Marijan Karaula (Rijeka) i Tomislav Matic (Kostrena). POREC: Krevatin (9+0), Hornjak (4+0), Peruško - Marko, Špehar, Žužic, Coric 3, Lovrinovic 6 (4), Turkovic 6, Banic 3, Beganovic, Perhat, Radakovic 3, Gorenac 4, Gruicic 6. DUBRAVA: Bumbak 1 (21+0), Martinovic (0+1), Mutiši 2, Sokolic 5, Vinkovic 1, Brnas, Vozab, Tomas 2, Kovacevic 6, Belfinger 6, Horvat 12 (6), Gotovac 1, Brkopac. Sedmerci: Porec 6 (4), Dubrava 6 (6). Iskljucenja: Porec 6, Dubrava 12 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter