Nepopravljivi kradljivac autobusa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepopravljivi kradljivac autobusa, 43-trogodišnjak iz okolice Bjelovara ponovno je završio u rukama policije pošto je preksinoc s 1,4 promila alkohola u krvi ukrao autobus s Autobusnog kolodvora u Slavonskome Brodu.

Iskoristio je nepažnju vozaca koji je u restoranu na kolodvoru do polaska kratio vrijeme uz televizor. Policija ga je zaustavila nakon tridesetak kilometara u blizini naplatnih kucica u Lužanima.

Policiji je oko 21.30 sati dojavljeno da je nepoznata osoba odvezla mercedesov autobus, vlasništvo tvrtke APP. Policajci su u 22.25 sati u blizini naplatnih kucica u Lužanima, tridesetak kilometara zapadno od Broda, zaustavili ukradeni autobus. Kradljivac im je pokušao pobjeci, no oni su ga sprijecili postupajuci u skladu s ovlastima, stoji u policijskom priopcenju.

Utvrdeno je da je rijec o starom znancu, serijskom kradljivcu autobusa i kamiona. Kako se neslužbeno doznaje, zbog slicnih je krada vec osudivan i više je godina proveo u zatvoru.

Autobuse je najcešce krao na podrucju Bjelovara i Lipika, Donjeg Miholjca, ?akova i Osijeka. Prvi je autobus navodno ukrao nakon osamnaestog rodendana, a nikada nije položio potrebnu D kategoriju.


Podijeli: Facebook Twiter