Neopisiva draž gumenih čizama


Kiša pada danima, tjednima…Ne možete odjenuti svoj najnoviji sako, niti popularne balerinke na špic koje bi tako dobro išle uz nove uske traperice, antilopke koje tako savršeno pristaju uz taj neo dandy (nažalost sve više hipsterski) imidž, najnoviju kožnu suknju koja tako seksi djeluje uz nove štikle ili vojničke čizme…

No, samo zbog toga što pada kiša, ne trebate zanemariti svoj stil. Cipele, čizme za kišu i mantili posljednjih su sezona toliko popularni da postoje modni brendovi koji se isključivo bave proizvodnjom moderne obuće za kišu. To znači da kiša više nije izlika, već prilika da se prošetate na kiši, uživate u njezinom rominjaju, ali i toj neopisivoj draži koje kišne čizme nose.

Gumene čizme osim što štite od kiše, veoma su udobne i podobne za postizanje trendi izgleda, te se mogu kombinirati uz haljine, suknje i hlače. Za 2013. dolaze u bezbroj uzbudljivih i otkačenih stilova, a jarke boje podignut će vaše raspoloženje za vrijeme onih tmurnih i kišnih dana.

Također možete odabrati zanimljive printove, cvjetove, geometrijske oblike, točkice, prugice, životinjske uzorke. Ove sezone moderne su gumene čizme koje podsjećaju na bajkerske (Diesel, Replay, Pepe Jeans), dolaze sa srebrnim kopčama i metalik dugmadima (Hunter) ili pak klasične crne lakirane.

Savjet, ako su čizme šarene, onda neka kabanica, jakna ili baloner bude jednobojan, u suprotnome šarene kišne mantile ili ogrtače nosite uz jednobojne kišne čizme. Ako ni tu niste sigurni, dovoljan je jedan veliki lijepi šareni kišobran. I kiša ne mora prestati. (L. BAGAR)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter