Neon žuta za toplu sezonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako postoji boja koja ce obilježiti proljece 2012. to je zasigurno neon žuta! To smo mogli zakljuciti još prošle jeseni kada su stigli prvi vizuali H&M kampanje koja je glavni fokus stavila na neonske boje, a posebno na neon žutu u kojoj su kreirali divne haljine i itekako primjetne modne dodatke.

Za H&M haljinicom izradenom od prozracnog materijala poludjele su sve trendseterice i zasigurno jedva cekaju da ona stigne u njihove ducane! Uz haljine u neon žutoj boji za proljece 2012. dolaze cipele i tenisice, prekrasne torbe koje su ili cijele u toj dominantnoj boji ili je samo neki detalj na torbi ukrašen neon žutom bojom.

Ako ste vec dugo u potrazi za torbom u boji - neon žuta Cambridge Satchel ili model koji lici na taj vec kultni model pravi su odabir za vas!

Mladim damama savjetujemo da za toplu sezonu nabave skinny traperice u toj boji te da ih kombiniraju sa traper košuljama ili jednostavnim, bijelim T-shirticama.

Ako vam se neon žuta cini preupecatljivom i rado biste imale samo neki detalj u toj boji, odlicno rješenje je lak za nokte!


Podijeli: Facebook Twiter