Neodoljive sandale iz high street ducana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako su se još donedavno snovi o otvorenim sandalama cinili kao cisti altruizam, vremenske prilike sve više idu u korist rješavanja suvišnih slojeva i pokazivanja nogu u svom njihovom sjaju, stoga je krajnje vrijeme da zavirite u svoje najdraže trgovine i potražite omiljeni model sandala, koji ce nesumnjivo obilježiti vaše tople proljetne i ljetne dane.

Za svakodnevne obaveze i ležernije prigode idealne su ravne sandalice, koje poznati high street brandovi donose u nizu neodoljivih kombinacija, a osim klasicne crne, necete pogriješiti ako odaberete neku intenzivnu boju, poput elektricno plave, pinky roze ili zelene.

Svecanija dogadanja zovu da pokažete noge u visokim potpeticama, a najveci izbor takvih sandala pronaci cete u Zari, koja se poigrala aktualnim trendovima, ali i prilagodila svim potrebama svoje klijentele pa tako ponuda varira od visine potpetice, platforme i brojnih pastelnih i jarkih boja.

Mango, Pull&Bear i H&M takoder ne zaostaju, nudeci ove sezone vrlo popularne modele s bezbroj remencica, kao i wedges sandale te platforme, koje ce vašem stasu dodati još koji centimetar te izdužiti vašu figuru.


Podijeli: Facebook Twiter