Neobicni barovi i klubovi svijeta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ništa nece dati poseban okus vašem picencu bolje od ispijanja istog dok sjedite u krilu Aliena, slažete se? Pripremite se za turneju po najneobicnijim barovima i klubovima diljem svijeta!



Giger Bar, Švicarska

Giger Bar danas postoji u švicarskom gradu Chur iako je prvenstveno zamišljeno da se nalazi u New Yorku. Izgradnja, sredivanje i dekoriranje bara trajalo je dvije godine. Možda vam ime ovog bara ništa ne znaci, ali ako ste gledali film Alien, prepoznat cete što je bila inspiracija za dizajn. Prostor je poprilicno mracan i neobican, a užasavajuci osjecaj pružaju i posebno dizajnirani stolci - kao da sjedite u krilu cudovišta.



Depeche Mode Bar, Estonija

Ovaj mracni kutak Estonije inspiriran je kultnom grupom Depeche Mode, a za njega vjerojatno ne znaju cak ni svi njihovi fanovi. Uglavnom, tamo se serviraju kokteli imena Master & Servant ili Personal Jesus, a ne trebamo naglašavati kakva se muzika tamo pušta. Fotografije clanova grupe krase zidove, a na video-zidu se stalno prikazuju spotovi. Za neke je ovo mjesto pravi pakao, a za neke slatki raj.



Hobbit House, Filipini

Dekor ovog kluba je šarmantan i rustikalan, prevladava drvo, a viši ljudi moraju se sagnuti da bi prošli kroz vrata. Pretpostavljate - njegovi vlasnici i osoblje su osobe niskog rasta. Klub je poznat i po tome što svaku vecer gosti imaju priliku uživati u live svirci.



Nasa, Indija

Osoblje kluba nosi svemirska odijela, a citav je interijer osmišljen u space-shuttle stilu. Šank je rezervoar za gorivo, odlagalište smeca služi kao WC, stolovi su raketni bacaci, a na zidovima su fotografije - pogled na zemlju iz orbite. Sve u svemu - pravi raj za štovatelje SF-a.

Red Sea Star, Izrael

Smješten je pet metara ispod površine Crvenog mora, a interijer podsjeca na dom za sirene. Stolci u obliku meduze, lusteri u obliku morskih zvijezda i naravno prostrani stakleni prozori. Sve pršti od boja! S obzirom da je rijec o klubu i restoranu, gosti mogu tamo kvalitetno "ubiti" sate i sate.


Podijeli: Facebook Twiter