Nensy Obrovac ponovno nestala, majka zabrinuta

Nensy Obrovac, arhiva (M. SARDELIN)
Nensy Obrovac, arhiva (M. SARDELIN)

Šestnaestogodišnja Nensy Obrovac iz Pule ponovno je u četvrtak oko 15.30 sati nestala sa svoje pulske adrese te joj se gubi svaki trag. Istarska policija je izvijestila da se do subote nije vratila kuće te da i zagrebačka policija obavlja provjere na svom terenu.

Visoka je 175 cm, srednje tjelesne građe, plave kratke ravne kose, svjetlo plavih očiju, ima tetovažu u obliku srca na prsima te tetovažu "Petra" na ramenu. Neposredno prije nestanka na sebi je imala crne kratke tajce, bijelu ili crnu majicu kratkih rukava, bijele tenisice Lacoste sa zelenim rubom te ogrlicu od špage s privjeskom u obliku kruga. Sa sobom nosi i sportsku crnu torbu.

Policijska uprava istarska poziva sve građane koji imaju bilo kakva saznanja vezana za nestanak Nensy Obrovac da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail [email protected] ili [email protected].

Podsjetimo da je i 20. kolovoza Obrovac nestala od kuće, a pronađena je devet dana kasnije u Velikoj Gorici živa i zdrava.

Nakon što je Nensy već drugi put u samo dva tjedna nestala nazvali smo majku Šteficu Obrovac i pitali je li se vratila i ima li kakvih vijesti o njoj.

"Evo, nema tjedan dana da je pronađena, a opet je nestala i ne javlja se. Uglavnom, opet se radi o istom problemu. Nensy je dobila SMS poruku od prijateljice koja ju je pozvala na bijeg i naravno pobjegla je. Nama je rekla da ide do prijateljice. Brinem se jako. Trebala bi u školu i liječiti štitnjaču. Nadam se da će je policija i ovoga puta pronaći i dovesti kući", kazala je majka Štefica. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter