Nenadu Hervatinu PR Oscar

Nenad Hervatin
Nenad Hervatin

Puljaninu Nenadu Hervatinu, dugogodišnjem poznatom licu s Nove TV, pripast će PR World Awards, svojevrsni PR Oscar, koji će mu biti dodijeljen u siječnju u San Franciscu na gala večeri. Priznanje je dobio u kategoriji Media Professional of the Year za rad u hvarskoj Carpe Diem grupi, u čijem se sastavu nalazi i istoimeni poznati lokal. Uz to, njegova šefica Tihomira Maria Svirčević na istom je natjecanju proglašena jednom od pet najboljih svjetskih PR menadžerica.

- Vijest o dobitku nagrade stigla je prekjučer rano ujutro iz SAD-a. Nakon što je objavljeno da je tim Carpe Diem Hvar grupacije nominiran u trima kategorijama, svi smo se nadali najboljem. Na kraju smo od tri nominacije osvojili dvije nagrade što je uspjeh, ne samo tima u kojem radim, već i lokalne zajednice grada Hvara, ali i cijele naše zemlje. Riječ je o visokoj strukovnoj nagradi za rad s medijima, a pobijedili smo vrlo jake konkurente i svjetski priznate PR agencije, kazao je Hervatin za Glas Istre.

- Oslonili smo se na projekt širenja koncepta luksuznog turizma, poboljšanje ponude i kulturne raznolikosti cijele lokalne zajednice. Sama činjenica da je tijekom turističke sezone 2013. u kampanji naziva "Do you feel like we do" Carpe Diem Hvar grupacije kroz lokacije prodefiliralo više od 13 najjačih svjetskih medijskih kuća (tiskani, TV i internet mediji) bila nam je velik plus pri odabiru kod ocjenjivačkog suda. Ostalo su učinile ljepote zemlje u kojoj imamo sreću živjeti. Potrebno je samo ulagati i razvijati nove i inovativne koncepte, kao i profesionalno pristupiti svakom gostu i ponuditi mu vrhunsku uslugu, zaključio je Hervatin. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter