Nenad Dedic potpisao za Istru 1961

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon eksplozije dolazaka novih igraca u ponedjeljak, Istra 1961 je kompletirala redove s još jednim igracem. Trogodišnji je ugovor potpisao 22-godišnji Nenad Dedic koji ce biti alternacija Hrvoju Milicu na poziciji lijevog beka. Dedic je roden u Sisku, prošao je omladinsku školu Segeste, da bi protekle sezone igrao za Karlovac u cijim je redovima sakupio 11 nastupa.

Dedic ce u pulskom prvoligašu pronaci suigrace iz Karlovca, Denisa Ljubovica i Mateja Jelica, te Slavka Blagojevica i Krešimira Prgometa.

Okupljanje "zeleno-žutih" je zakazano za 7. lipnja i teško se sjetiti kad je pulski prvoligaš imao gotovo kompletiranu momcad devet dana prije okupljanja.

- Nije bilo bombasticnih transfera, za razliku od zimskog prijelaznog roka, ali porucujem našim navijacima da mogu mirno spavati i pripremiti se da i u novoj sezoni dodu guštati u našim igrama i pobjedama. Preostaje nam da još dovedemo jednog mladog veznog igraca, golmana i jednog ili dvojicu stopera, rekao je trener Igor Pamic.

Jedan od te dvojice stopera mogao bi biti dosadašnji kapetan Rijeke Igor Cagalj koji nije dogovorio novu suradnju s klubom s Kantride.

Išcekivala se u utorak i vijest s Arbitražnog suda povodom tužbe Henrija Bellea, no održana je tek rasprava.

- Arbitražni sud ce odluku donijeti u roku od mjesec dana, što znaci da se Belle mora pojaviti na prozivci buduci da je i dalje naš igrac s pravovaljanim ugovorom, dodao je trener Istre 1961.

Devet dana uoci okupljanja momcadi za novu sezonu situacija u pulskom prvoligašu je sljedeca. Momcad su dosad napustili Karabatic, Primorac, Mance, Maric, Batarelo, Rivic i Barbaric, a došli su Ljubovic, Blagojevic, Prgomet, Jelic i Dedic. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter