"Nemam što obuci" - imamo rješenje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako vam vaša stara odjeca ide na živce postoji nekoliko trikova s kojima možete biti zadovoljni i bolje izgledati, a da ne kupujete novu odjecu.

Za pocetak izbacite sve iz svog ormara. Sortirajte one stvari koje niste i nikada necete odjenuti, a ni sami ne znate zašto ste kupili.

Dogovorite se s prijateljicama da one ucine isto, pa možete dogovoriti razmjenu stvari u kojoj bi svatko mogao pronaci nešto što mu se svida.



Još jedna dobra strana pospremanja ormara je mogucnost da naidete na neku odjecu koju toliko dugo niste nosili da ste zaboravili da je imate.

Odnesite svoj stari kaput ili baloner na kemijsko cišcenje, a u ducanima pogledajte široke remene uz pomoc kojih bi oni mogli poprimiti novi i drugaciji izgled.

Možete ih odnijeti krojacici, i po želji suziti, skratiti ili na njih nešto našiti, poput ukrasnih traka koje su izrazito povoljne u ducanima s tekstilom.



Nema veze što su temperature još uvijek zimske, izvucite iz ormara ljetne haljine i bluze. Kombinirajte ih s hlacama ili tajicama i toplim vestama ili puloverom i tankim remenom na struku.

Ljetna haljina s cvjetnim uzorkom može odlicno izgledati s parom kaubojskih cizama, tamnim gustim carapama i kratkom vesticom.


Podijeli: Facebook Twiter