Nema sukoba gradonacelnika i zamjenice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nesuglasice i sukob gradonacelnika Edija Andreašica i njegove zamjenice Marianne Jelicich Buic, o cemu se u Bujama u posljednje vrijeme dosta prica, gradonacelnik je odlucno opovrgnuo odgovarajuci na novinarska pitanja o prvih sto dana gradske vlasti. Vezano za najavljenu reorganizaciju gradske uprave, kazao je da je od zaposlenika zatražio da daju maksimum.

- Cilj nam je do kraja godine formirati kvalitetnu ekipu, a ako stvari ne budu funkcionirale, netko ce morati sjesti na klupu za rezerve… ili ce trener snositi posljedice, rastumacio je sportskim rjecnikom.

- Usponi i padovi su normalni u trenutku kad ljudi pocinju zajedno raditi, uvažavati tuda mišljenja, ali i lobirati za svoja, komentirala je Jelicich Buic te dodala da u gradskoj upravi ima dovoljno sposobnih i marljivih djelatnika za kvalitetnu suradnju.

Andreašic je spomenuo da je raspisan natjecaj za poplocavanje Trga svetog Servula, što je pocetak revitalizacije starogradske jezgre, te da zadnjih mjesec dana intenzivno rade na prometnom rješenju. Za isti stol su nedavno sjeli predstavnici Grada, škola, Istarske županije i Talijanske unije, culo se od dogradonacelnice, a govorilo se o neophodnoj sanaciji i mogucim sadržajima za više objekata na podrucju grada te rekonstrukciji iz temelja talijanske Srednje škole "Leonardo da Vinci". To ce financirati Italija i Hrvatska, uz doprinos Grada, a izradu izvedbenog projekta omogucit ce Talijanska unija.


Podijeli: Facebook Twiter