Nema odmora za Upravu Istre 1961

Neizvjesna budućnost - Nikola Prelčec (M. ANGELINI/arhiva)
Neizvjesna budućnost - Nikola Prelčec (M. ANGELINI/arhiva)

Osam dana proteklo je od utakmice između Istre 1961 i Lokomotive, ogleda nakon kojeg su "zeleno-žuti" dobili zasluženi odmor. No, dok igrači pokušavaju što je bolje iskoristiti nikad kraću pauzu između dvije sezone da napune baterije za ono što ih očekuje, na "Drosini" odmora nema.

Mnogobrojne najavljene promjene u "zeleno-žutoj" svlačionici iziskuju prekovremeni rad klupske uprave i pripadajućih joj ureda, ali zasad on nije urodio ničim konkretnim. Točnije, osim angažmana Uzelca i Škorića, još nije potvrđen dolazak niti jednog igrača kojima bi se nadomjestili odlasci kojih bi, po svemu sudeći, moglo biti čak devet.

- Nema ama baš ništa novog, priznao je i Igor Pamić, trener Istre 1961. "U milimetar je ista situacija što se tiče dolazaka i odlazaka kao što je bila prije tjedan dana, intenzivnije se razgovara s igračima, ali ništa još nije konkretizirano. Evo, i ja neke stvari saznajem iz novina, tako sam pročitao i da je Milić rekao da će poslije reprezentativnog ogleda između Hrvatske i Škotske objaviti ime novog kluba. Na 'Drosinu', barem što ja znam, za njega nije stigla nijedna službena ponuda."

Ni na nebu ni na zemlji su, barem što se tiče budućnosti u "zeleno-žutom", Ivan Zgrablić i Nikola Prelčec, dvojica domaćih igrača koji su u sezoni što je za nama dobivali manje prilika da pokažu što znaju.

- Znat ćemo nešto više kad se Šprajcer danas vrati iz Karlovca, njemu i predsjedniku Ščeglovu prepustio sam pregovore s igračima. Ja sam rekao koga bih volio ostaviti, kakve igrače bih želio dovesti, a sad je na njima da se dogovore oko uvjeta. Financije diktiraju puno toga, a oni bolje od mene znaju koga mogu dovesti, koga ne, odnosno koga od trenutnog kadra možemo zadržati, pa neka i donesu odluku, istaknuo je Pamić. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter