Nema govora o penalu


"Imamo dvojicu odličnih golmana od kojih je Ivušić u prednosti jer se potvrdio u prijašnjim sezonama, ali Ćorić uvijek bez problema može stati na gol. Riječ je o jako dobrom golmanu koji se potvrdio kroz treninge i prijateljske utakmice te je odlično odradio posljednje kolo prošle sezone u Zaprešiću i Kup u Đakovu. Ako ponovi takvo izdanje protiv Lokomotive, neće biti razloga za zabrinutost."

Tako je, nakon što je Ivica Ivušić "pocrvenio" tijekom ogleda s Riječanima, odgovorio trener Istre 1961 Darko Rać Sudar na pitanje osjeća li ikakvu bojazan što će za ogled s Lokomotivom biti primoran promijeniti čuvara mreže. Da njegove riječi nisu bile pucanj u prazno, potvrdio je Ćorić kojem je samo jedan detalj, preciznije jedan čovjek, uskratio mogućnost da i treću službenu utakmicu odrađenu na pulskom golu okonča bez primljenog pogotka.

- Vrijeme je bilo hladno, puhao je vjetar, kiša je padala cijelu utakmicu, a teren je bio jako blatnjav i klizav te težak za igru i shodno s time realan rezultat trebao je biti 0:0 i tako bi i završilo da nije bilo sudačke pogreške. I mi i oni smo imali po jednu šansu, možda je Lokomotiva imala nešto veći posjed lopte, ali i u tom smo im se segmentu približili kad smo se nakon primljenog pogotka nametnuli i krenuli po poravnanje - rezimirao je nedjeljni ogled Marijan Ćorić, golman Istre 1961. - Bilo je teško kontrolirati loptu na takvom terenu, no svi smo bili koncentrirani i pazili smo da ne dođe do neke velike pogreške, s te smo strane odradili dobru utakmicu i stvarno nam je žao što smo izgubili na takav način. U cijeloj ovoj situaciji kad se borimo za još ono malo nade što je ima, puno bi nam značio taj bod i sigurno da nam nije bilo lako kad su nam ga na ovakav način oduzeli. No, idemo dalje, negdje će nam se ovo već vratiti, siguran sam u to. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter