Neki novi Vedran

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Subotnji koncert pulskog kantautora Vedrana Šilipetra pred publikom u caffe baru Red Carpet i prolaznicima koji su se nerijetko zaustavljali protekao je u ugodnoj, ležernoj atmosferi, a energiju ovog svestranog umjetnika mogli su osjetiti svi koji su na Giardinima tražili osvježenje u toploj ljetnoj veceri.

Vedran, koji je nedavno odbacio pseudonim Mor Roll i poceo nastupati pod svojim pravim imenom, ugodnu je glazbenu vecer u unplugged varijanti poceo svojom novom pjesmom "Da te volim", objavljenom u izdanju Aquarius Recordsa. Ta je stvar bila hit tjedna na Radio Puli, a uvrštena je i na domacu top-listu Radio Istre i jadransku top-listu Radio Dalmacije.

Uslijedile su "Nisi smjela", "Pratim te", "Help me", "Balada" i "Ne razumijemo se" s kojom je na Dori završio na 3. mjestu, sve s albuma prvijenca "Gori svijet", a na repertoaru pretežito ljubavne tematike našle su se i pjesme primjerice Olivera Dragojevica i Dina Dvornika u nešto drugacijoj izvedbi.

Vedran je u pratnji dvojice glazbenika - Alexa Nadišica na akusticnoj gitari i Željka ?ikica ?ike na cejlonu (latinoamericka perkusija) - uz dozu improvizacije, pjesmama dao mediteranski štih, a španjolski melos ponajviše je prevladao u posljednjoj izvedbi te veceri - pjesmi "Nek me vjetar nosi".


Podijeli: Facebook Twiter