Nefat: HDZ i Kukuriku - dva ovna na brvnu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Odbijamo svrstavanje na jednu ili drugu stranu, kazao je Bruno Nefat, kandidat Ladonje na parlamentarnim izborima.

Nekoliko je puta ponovio da se HDZ i Kukuriku koalicija ponašaju kao dva ovna na brvnu koji gradanima porucuju - "ako nisi s nama, onda si protiv nas".

- Istu poruku Ladonja svakodnevno doživljava na svojoj koži u Istri. Takvu retoriku odbacujemo i ne skrivamo se iza raznoraznih koalicija, kazao je Nefat, naglasivši da je izborni program Ladonje u petak objavljen na stranicama te stranke.

Najvažnije teme o kojima bi, po njemu, trebalo postici konsenzus medu strankama su smanjenje javnog duga i troška funkcioniranja države, zatim donošenje mjera koje bi potaknule razvoj i rast poduzetništva uz poreznu i zdravstvenu reformu te reforma izbornog zakonodavstva.

Uvjeren je da se gradani nece uvuci u sukob HDZ-a i Kukuriku koalicije, vec ce prepoznati nove ideje. Smatra da je Ladonja svoju zrelost pokazala u predizborima.

- Bez obzira na to što tko mislio o našim predizborima, oni su presedan u hrvatskoj politici. Ladonja pociva na 30 tisuca gradana koji su sudjelovali u njima. Oni su naš motor i na njih racunamo na izborima, zakljucio je Nefat.


Podijeli: Facebook Twiter