"Nedjeljom u 2" po 400. put

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Popularni HRT-ov talk show "Nedjeljom u 2" danas je doživio jubilarni, 400. nastavak. Aleksandar Stankovic, koji je u izboru clanova Hrvatskog novinarskog društva nedavno proglašen novinarom godine, u emisiji koja se pocela prikazivati 2001. ugostio je citav niz relevantnih imena iz politickog, kulturnog, sportskog i društvenog života zemalja regije.

Jedan od najboljih i najpopularnijih domacih novinara i voditelja u jubilarnoj je emisiji televizijske gledatelje proveo kroz najzanimljivije i najupecatljivije trenutke njegova talk showa i tako podsjetio na posljednjih 10 godina postojanja tijekom kojih je "Nedjeljom u 2" postala mnogo više od obicnog intervjua sa sugovornicima. Svoje mišljenje o njegovoj emisiji podijelili su brojni Stankovicevi sugovornici.

Medu bivšim gostima, koji su se prisjetili svojeg nastupa u "Nedjeljom u 2" bili su aktualni i bivši predsjednik Ivo Josipovic i Stjepan Mesic, Milka Babovic, Boris Tadic, Milo ?ukanovic, Zoran Predin, Slaven Letica, Matija Babic, Darko Milinovic, Zoran Milanovic i drugi.


Podijeli: Facebook Twiter