Nedjelja na ATP-u u znaku sieste

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zadnji dan ATP-ja konacno je obasjalo sunce. Zvijezda dana bio je hrvatski predsjednik Ivo Josipovic, koji je došao na turnir da bi prisustvovao finalu. Inace, Stella Maris je u jutarnjim satima bio tih i gotovo prazan.

Na kavi je videna Hloverka, Igor Štimac, razni poslovnjaci te ljudi iz medija koju su došli popratiti finale. Izgleda, da se euforija potrošila noc prije kada je na trgu ispred Stella Marisa bilo krcato.

Svojevrsna himna ATP zabave je pjesma "I Gotta Feeling" Black Eyed Peasa, što osim što je najskidanija pjesma u povijesti glazbe, svojevrsna je himna umaških zabavnih noci. Pusti se pjesma i zabava može poceti.

Tako se sinoc u kompleksu umaških restorana Naša Kužina tražilo mjesto više, a svoje je mjesto našao i hrvatski glumac Rene Bitorajac, koji nije mogao odoljeti istarskim delicijama. U Jimmy Woou plesalo se sto na sat, dok je na glavnoj pozornici MTV stageu evergreen izvedbama zabavljao XL bend kojem se kasnije pridružila bivša Divasica Marija Husar.



Pjevacica zavidnih vokalnih sposobnosti pred jakim razglasom s visokim tonalitetom u kombinaciji lakih nota djelovala je pomalo "apaurinski", ali je žestinom to nadoknadio DJ Norman Doray te pretežno mladu publiku jakim techno beatovima rasplesao do ranih jutarnjih sati.

Kao da je zadnjim elektronskim tonom noc prije, ispucan i posljednji atom energije koji su stalni posjetitelji u nedjelju odlucili povratiti na okolnim plažama.

Dugogodišnji posjetitelji turnira kažu da nikada nije bilo manje posjetitelja, što na stadionima, što na zabavama. Htjeli to ili ne, ni ATP nije izbjegao recesiju.

Rezime videnog porucuje da ovogodišnje 21. izdanje Studena Croatia open nije pratila sreca. Monsunske kiše, malo poznatih i malo posjetitelja srozalo je razinu turnira. Ali kako ni u cemu ne cvjetaju ruže, tako ni ATP nije što je nekada bio.


Podijeli: Facebook Twiter