Nedešćina: NL M. Vidića očekuje tri vijećnička mjesta

Jadranka Vozila, Mirijana Šumberac, Marko Černjul i Miljenko Vidić (R. SELAN)
Jadranka Vozila, Mirijana Šumberac, Marko Černjul i Miljenko Vidić (R. SELAN)

Nezavisna lista Miljenka Vidića na predstojećim izborima za Općinsko vijeće Sv. Nedelje očekuje barem tri vijećnička mjesta, poruka je s konferencije za novinare koju su održali nositelj i članovi Marko Černjul, Mirijana Šumberac i Jadranka Vozila.

- Na prošlogodišnjim izborima za vijeća mjesnih odbora u MO-u Nedešćina osvojili smo tri mjesta, što pokazuje da smo postali prepoznatljivi i daje nam pravo da na sljedećim izborima za Općinsko vijeće očekujemo puno bolji rezultat, kaže Vidić.

Ključ uspjeha vidi u tome što su se kod građana raspitivali o njihovim potreba i uvijek im bili na raspolaganju. Vladajućoj NL Srećka Mohorovića zamjera što nije realizirala projekt dječjeg vrtića, dviju sportskih dvorana i društvenog doma u Nedešćini te to što Poduzetnička zona Nedešćina, koju smatra suvišnom jer Industrijska zona Dubrova stagnira, nije pomaknuta prema Santalezima.

Ovogodišnji proračun u iznosu od 17,56 milijuna kuna smatra neostvarivim, pa je zbog toga bio suzdržan kod izglasavanja. Kao pozitivan primjer naveo je ljetne fešte koje su organizirali mladi Nedešćine, Sv. Martina i Štrmca. Vidić kaže da su im IDS i SDP ponudili koaliciju, što su odbili jer na izbore žele izaći samostalno. (R. SELAN)

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter