"Nebesa" imaju nastavak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novi Pixarov kratki film otkriva nam što se dogodilo djelatnicima iz starackog doma s pocetka 'Nebesa'. Tko je gledao taj prekrasni crtic, mogao je zapaziti i simpaticne sporedne likove. Prije nego krene na put svijetom u kuci nošenoj balonima, starom Carlu u posjet dolaze George i AJ koji ga trebaju iseliti u staracki dom Shady Oaks.

Naravno, Carl pobjegne uz pomoc balona, a dok se izvorni film bavi njegovim pustolovinama u Južnoj Americi, novi filmic prati što se dogodilo muškim medicinskim tehnicarima Georgeu i AJ-u nakon tog dogadaja.



Ukratko, osim što su dugo vremena ostali zabezeknuti, momci više ne mogu raditi stari posao kao što su mogli prije. Svi starci iz grada su oduševljeni Carlovim izumom, pa i oni odlucuju pokrenuti sebe i svoje kuce. Na koji nacin - to ce vam pokazati 4-minutni Pixarov film 'George i AJ'!

Duhovita prica u par minuta uspijeva obraditi ozbiljnu temu o položaju starijih osoba u društvu, a istovremeno je i jako zabavna pa ju preporucujemo i klincima. Film se, naravno, preporucuje i starijim osobama, ali uz specijalno upozorenje: 'Starci, ne pokušavajte to kod kuce!'


Podijeli: Facebook Twiter