Ne želim vjerovati u podmetanja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Odlicno sam se zabavila u Opatiji, zaista je bilo nezaboravno. Iako se dosta pisalo da je bilo podmetanja i sabotaže, ja u to ne želim vjerovati", kazala je Franka Batelic govoreci o ovogodišnjoj Dori na kojoj je nastupila s pjesmom "Na tvojim rukama". Naime, Franka je za nastup pripremila zanimljiv nastup koji je ukljucivao akrobatsku tocku i vatromet, no netko je uoci nastupa prerezao žice te je vatromet izostao.

Franka je to danas ispricala slušateljima Radio Pule u emisiji "Gost iz svijeta glazbe" Ludvika Slane. Veli da je trenutno svoju glazbenu karijeru stavila "na cekanje" dok ne upiše fakultet. Naime, Franka je maturantica i uci za ispite državne mature. Kaže da još nije odlucila koje ce fakultet upisati, ali njezine želje su pravo, engleski jezik, komparativnu književnost, portugalski i švedski jezik, komunikologija ili novinarstvo.

Kada Franka ne pjeva ili ne uci, onda je vjerojatno na nekom putovanju koja su njezina velika strast. "Bila sam u Indiji, Tunisu, Egiptu, Irskoj, Grckoj, Velikoj Britaniji…", nabrojala je Franka.


Podijeli: Facebook Twiter