New Orleans: 19 ranjenih na paradi za Majčin dan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Devetnaest osoba, među kojima dvoje djece, ranjeno je u pucnjavi do koje je došlo u nedjelju tijekom proslave Majčinog dana u New Orleansu, objavila je policija.

Sedamnaest odraslih osoba kao i 10-godišnji dječak i djevojčica ranjeni su u dosad nerazjašnjenoj pucnjavi, priopćila je policija.

- Brojne žrtve zadobile su ogrebotine, neke od odbijenih metaka. Zasad nema mrtvih, a život ranjenih nije ugrožen, piše u priopćenju.

Dvoje djece zadobilo je ogrebotine, ali su u dobrom stanju. Jedan muškarac i jedna žena morali su biti podvrgnuti kirurškoj intervenciji u nedjelju.

Po riječima istražitelja FBI-ja, ne radi se o terorističkom činu. "Po našim obavijestima, nemamo razloga misliti da se radi o terorističkom činu, riječ je o urbanom nasilju", kazala je glasnogovornica FBI-ja iz New Orleansa Mary Beth Romig.

Jedan je policijski dužnosnik rekao da su policajci vidjeli tri osumnjičene osobe kako bježe s mjesta pucnjave. Zasad nitko nije uhićen.

Pucnjava je trajala samo nekoliko sekundi, a očevici navode da se čini kako je pucano iz dvije različite vrste oružja, objavila je policija. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter