Ne mogu složiti ljude ni za trening, kamoli za utakmicu

POVRATAK U MOMČAD - Damir Zlomislić (M. MIJOŠEK)
POVRATAK U MOMČAD - Damir Zlomislić (M. MIJOŠEK)

Nastavlja se ubrzani ritam kojim hrvatski prvoligaši privode kraju regularni dio sezone. U petak su nogometaši Istre 1961 na "Drosini" remizirali s Osijekom, no vremena za kukanje što "zeleno-žuti" na domaćem terenu nisu uspjeli nadjačati direktnog konkurenta u borbi za ostanak nije bilo, jer već sutra slijedi novi ispit, gostovanje u Zaprešiću. Sraz s Interom, protiv kojeg su Puljani u ovoj sezoni od devet mogućih osvojili jedan jedini bod, bit će im dodatno otežan činjenicom da je dan nakon ogleda protiv Osječana ambulanta na "Drosini" bila pretijesna da primi sve one koji su se požalili na zdravstvene tegobe. Samim tim, na pitanje s kojom će momčadi sutra u 17 sati istrčati protiv "keramičara", zagrebački stručnjak na pulskoj klupi mogao je samo nemoćno slegnuti ramenima.

- Ne mogu složiti ljude za trening, a kamoli za utakmicu - rečenica je koja slikovito opisuje igrački kadar s kojim dan prije gostovanja u Zaprešiću raspolaže Andrej Panadić, trener Istre 1961. - To nije nikakva izlika, već samo iznošenje trenutačnog stanja, što ne znači da i tako desetkovani nećemo dati sve od sebe da konačno stignemo do pobjede koja bi nam svima puno značila. Želimo li u tome uspjeti, prije svega trebamo biti hrabri, a možda nam pritom pomogne i činjenica što igramo vani, pa u našim redovima neće biti prisutan tako veliki pritisak kao što je bio protiv Osijeka.

Kako stoje stvari, lako bi se moglo dogoditi da Panadić sutra ne bude mogao računati na petoricu igrača koji su istrčali protiv Osječana u početnom sastavu. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter