Navucite kondom i osvježite svoje cipele

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

San svake žene je posjedovati veliki broj cipela razlicitih boja, uzoraka i detalja. No samo su rijetke koje si mogu priuštiti puni cipelar. No, vjerovali ili ne, dovoljan vam je tek jedan par cipela i pokoji kondom kako biste osvježili i kreirali posve novi model. Predstavljamo vam originalnu i maštovitu ideju "kondoma za cipele" koji ženama omogucuje ne samo zaštitu nego i posve drukcije videnje klasicnih cipela.

23-godišnja Sandrysabel Ortiz izumila je "Heels condoms", modni detalj koji je u isto vrijeme praktican, kreativan i jeftin, a uz njega ne samo da štitite svoju petu, nego jedan par cipela možete nositi u raznim verzijama.

"Ženin san o posjedovanju ormara punog cipela postaje realnost uz inovativne "kondome za cipele" koji u potpunosti mijenjanju originalni izgled cipela bez kupnje novih. Želim ženama omoguciti da i u vrijeme krize mogu biti modno osviještene i raznolike", objasnila je svoju ideju mlada dizajnerica ciji u pocetku lokalni projekt se u meduvremenu proširio na medunarodno tržište.



Narudžbe stižu iz cijelog svijeta, od Poljske, Kanade, Sjedinjenih Americkih Država, do Meksika, Nizozemske i Australije. Prakticni kondomi prilagodavaju se razlicitim visinama pete, tako da se mogu navuci na niže, ali i na visoke pete. Ovaj ekonomican detalj praktican je i za putovanja. Potrebno je u kofer staviti tek jedan klasican crni par salonki, i uz pokoji kondom, svaku vecer imamo drugi par cipela.

Dizajnerica naglašava kako je isprva imala ideju, a tek naknadno je odabrala provokativno i svakako upecatljivo ime proizvoda.

"Naziv se referira na zaštitu koju ovaj proizvod pruža petama. Uz to sam znala da ce ime podici prašinu, a ubrzo se o njemu pocelo pisati na brojnim blogovima, internet stranicama, kao i društvenim stranicama" ponosno je izjavila dizajnerica.

Trenutno Sandrysabel Ortiz radi na proširenju kolekcije novim bojama i teksturama, a narudžbe se svakim danom iznova samo povecavaju. A kako i ne bi kad za samo 20 americkih dolara smo bliži svom snu o punom cipelaru.

BudiIn

 


Podijeli: Facebook Twiter