Navijači napustili Forum neispunjenih nada

Razočarani navijači na pulskom Forumu (D. MEMEDOVIĆ)
Razočarani navijači na pulskom Forumu (D. MEMEDOVIĆ)

Nogometna groznica ovog ponedjeljka vlada Pulom, a brojni Puljani i gosti večer su dočekali u gradu dobro "naoružani" rekvizitima na crveno-bijele kockice.

U gotovo svim prepunim ugostiteljskim objektima u užem centru grada nestrpljivo se iščekivao susret Hrvatske s Meksikom. No ipak, najveće uzbuđenje vlada u najljepšem pulskom "dnevnom boravku" - na Forumu odakle Grad Pula na velikom platnu organizira praćenje utakmica i to nakon otvorne u Areni i prethodne s Kamerunom kada je Hrvatska zabilježila najveću pobjedu na svjetskom prvenstvu ikad. Stotine Puljana okupili su se tako na Forumu da zdušno navijanjem podrže hrvatske reprezentativce u ovom važnom susretu.

Nakon početne euforije, prvo poluvrijeme posjetitelji na Forumu ipak su pratili u prilično monotonoj atmosferi kojoj je doprinijela igra bez puno prilika. Hrvatska repka imala je veliku sreću u 27. minuti kada je meksički igrač Herrera iz daljine uzdrmao vratnicu. Publiku je probudila prva prava akcija koju je Hrvatska odigrala u 29. minuti kada su Mandžukić i Perišić stvorili šansu za gol. Najviše povika bilo je prilikom bodrenja Darija Srne u izvođenju slobodnih udaraca.

Konačni rezultat gdje su meksički reprezentativci zabili tri gola u hrvatsku mrežu, a hrvatski nogometaši su pak uspjeli uzvratiti tek jednim golom, potopio je sve nade brojnih navijača, koji su po završetku utakmice razočarani ishodom utakmice napustili Forum. (S. R. S., snimili D. ŠTIFANIĆ, D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter