Natko Zrnčić-Dim na pripremama u Čileu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim, koji je propustio gotovo cijelu prošlu sezonu zbog ozljede ramena, otputovao je na pripreme u Čile gdje će trenirati zajedno sa slovenskom reprezentacijom, a u utrkama Kontinentalnog kupa pokušat će skupiti potrebne bodove za bolje startne pozicije u Svjetskom kupu, izvijestio je u srijedu Hrvatski skijaški savez.

Nakon odrađenih proljetnih priprema na austrijskim ledenjacima Moelltal i Hintertux, te tjedan dana skijanja u kolovozu na švicarskom ledenjaku Zermatt, Natko Zrnčić-Dim je otputovao na pripreme u Čile, u skijališta Valle Nevado i La Parva, gdje će biti 25 dana.

Tamo će trenirati zajedno sa slovenskom reprezentacijom i to sve discipline, s time da će naglasak biti na brzim disciplinama. Uz Natkovog trenera Petera Pena i servisera Žigu Rosinu, s njim će u Čileu biti i Kristian Ghedina, koji će nakon toga otputovati direktno u Zermatt na treninge sa Ivicom Kostelićem.

Jedan od razloga za odlazak u Čile je i taj što je Natko Zrnčić-Dim propustio gotovo cijelu prošlu sezonu zbog ozljede ramena i operacije. U Čileu će nastupiti na nekoliko utrka Kontinentalnog kupa, gdje će imati priliku popraviti svoje FIS-bodove za što bolje startne pozicije na utrkama Svjetskog kupa u nadolazećoj sezoni. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter